Joogatunnit, joogaryhmät, joogaretriitit

Jooga on keino pysähtyä, rentoutua ja vahvistua. Jooga voi olla rauhallista, voimakasta ja virkistävää. Jooga muuntuu moneen ja tarjoaa jokaiselle mahdollisuuksia yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yhdelle jooga on ennen kaikkea elämäntapa ja filosofia, toiselle tapa rentoutua kiireisen työpäivän jälkeen. Kolmas saa joogasta helpotusta selkäkipuihin, neljäs haluaa lisätä liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Jooga sopii kaikille.

 

Oljenkorret hyvinvointiin jooga on suunnattu jokaiselle, joka haluaa lisätä hyvinvointiaan. Joogaharjoitus tehdään aina turvallisuutta vaalien, huomioiden oikea tekniikka. Joogaharjoitus voi olla toiveiden mukaan rauhallisempaa tai voimakkaampaa. Joogaharjoitukseen voidaan lisätä myös hengitysharjoituksia ja meditaatiota.

 

Ryhmä järjestetään uudessa Avanti-sali Käpylässä, osoite on Koskelantie 5, 2.krs

 

Joogatunnit ja ryhmät alkavat keväällä 2024 Helsingissä.

Varaa paikkasi helposti täältä:

Tarja Heinula

”Tyyni mieli, rento keho” Tarja Heinula on näyttelijä, MBSR®-ja hengitysohjaaja sekä Yoga Yinful ® -että työnohjaaja (Story). Minun polkuni Mindfulnesin (suom. hyväksyvä tietoinen läsnäolo ), meditaation ja eri rentoutumiskeinojen pariin on kulkenut henkilökohtaisesta tarpeestani löytää keinoja mm. palautumiseen ja läsnäolevaan arkeen. Oma keho yhteys oli näyttelijän ammatin sekä joogan kautta tuttua mutta mieli kaipasi vielä jotain lisää.

 

Kyky olla läsnä tässä hetkessä, ei menneessä tai tulevassa, löytyi Mindfulness menetelmästä. Hakeuduin opiskelemaan (Center for Mindfulness Finland) ja valmistuin MBSR ®-ohjaajaksi. Olen loputtoman kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ajattelenkin hyvinvoinnin holistisen ihmiskäsityksen kautta; voin hyvin sellaisessa tasapainoisessa olotilassa, jossa on enimmäkseen hyvä olla, vaikka tilanteet muuttuvat ympärillä.

 

Yhdistelen kaikkea oppimaani tunneillani, teemme kehoa vapauttavia harjoituksia joogan ja meditaation elementtejä hyödyntäen. Hellitämme ja lisäämme sisäistä tilaa ja rentoutta. Voimistamme nykyhetkessä tietoisena olemisen taitoa palaamalla hengitykseen ja päästämällä irti häiriötekijöistä. Tällöin tyyni mieli, ilo ja rentoutunut keho ovat mahdollisia. Käytän usein tunneillani tarinoita, runoja tai aforismeja jotka herättävät ja ravitsevat mieltämme. Olet lämpimästi tervetullut tunnilleni juuri sellaisena kuin olet!

 

www.tarjaheinula.com, tarja(a)tarjaheinula.com