KOHTI VALOA HERKISTYNEIN AISTEIN! Mindfulness & Lempeä pysähtyminen – tunti on nimensä mukaan lempeä ja palauttava 1,5 h. Lempeä pysähtyminen sopii jokaiselle etkä tarvitse aikaisempaa meditaatio-tai jooga kokemusta.

 

Joogastudiolta löytyvät matot, huovat, tyynyt sekä muita apuvälineitä. Tunnilla tutustumme mindfulnesin harjoittamiselle olennaisiin hengittämiseen ja rentoutumiseen. Teemme kehoa vapauttavia harjoituksia joogan ja meditaation elementtejä hyödyntäen. Mindfulness-jooga on rauhallista jossa herkistymme kuuntelemaan kehon tuntemuksia hyväksyvästi ilman arvostelua. Hellitämme ja lisäämme näin sisäistä tilaamme ja rentoudumme. Meditaatio-osuudet ovat myös ohjattuja. Voimistamme nykyhetkessä tietoisena olemisen taitoa palaamalla tähän hetkeen ja päästämme irti kaikista häiriötekijöistä. Tällöin rento mieli, ilo ja tyyneys kehossamme ovat mahdollisia. Yhteisen hetkemme päättää pieni tarina tai runo.

 

Ryhmä järjestetään uudessa Avanti-sali Käpylässä, osoite on Koskelantie 5, 2.krs

Varaa paikkasi helposti täältä:

Tarja Heinula

”Tyyni mieli, rento keho” Tarja Heinula on näyttelijä, MBSR®-ja hengitysohjaaja sekä Yoga Yinful ® -että työnohjaaja (Story). Minun polkuni Mindfulnesin (suom. hyväksyvä tietoinen läsnäolo ), meditaation ja eri rentoutumiskeinojen pariin on kulkenut henkilökohtaisesta tarpeestani löytää keinoja mm. palautumiseen ja läsnäolevaan arkeen. Oma keho yhteys oli näyttelijän ammatin sekä joogan kautta tuttua mutta mieli kaipasi vielä jotain lisää.

 

Kyky olla läsnä tässä hetkessä, ei menneessä tai tulevassa, löytyi Mindfulness menetelmästä. Hakeuduin opiskelemaan (Center for Mindfulness Finland) ja valmistuin MBSR ®-ohjaajaksi. Olen loputtoman kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ajattelenkin hyvinvoinnin holistisen ihmiskäsityksen kautta; voin hyvin sellaisessa tasapainoisessa olotilassa, jossa on enimmäkseen hyvä olla, vaikka tilanteet muuttuvat ympärillä.

 

Yhdistelen kaikkea oppimaani tunneillani, teemme kehoa vapauttavia harjoituksia joogan ja meditaation elementtejä hyödyntäen. Hellitämme ja lisäämme sisäistä tilaa ja rentoutta. Voimistamme nykyhetkessä tietoisena olemisen taitoa palaamalla hengitykseen ja päästämällä irti häiriötekijöistä. Tällöin tyyni mieli, ilo ja rentoutunut keho ovat mahdollisia. Käytän usein tunneillani tarinoita, runoja tai aforismeja jotka herättävät ja ravitsevat mieltämme. Olet lämpimästi tervetullut tunnilleni juuri sellaisena kuin olet!

 

www.tarjaheinula.com, tarja(a)tarjaheinula.com